آموزش طراحی سایت بصورت گام به گام از مبتدی تا پیشرفته

فروردين
16

9 ویژگی که یک وب سایت نباید داشته باشد

website-feature

 وقتی که می خواهید یک وب سایت را راه اندازی کنید، نباید از هیچ چیزی در آن کم بگذارید. اما اکثر اوقات خیلی کم به آن چیزی که نباید در وب سایت باشد، توجه می شود. این مسأله می تواند بر عملکرد سایت تأثیر منفی داشته باشد، چون یک برنامه ریزی ضعیف و نادرست ممکن است باعث از دست دادن شغل، مسائل امنیتی، ترافیک کم و مشکلات دیگر شود که البته این مشکلات قابل پیشگیری هستند.

 

1- استفاده از فونت های مختلف و سایز غیر استاندارد

یکی از اشتباهات فاحش در طراحی سایت استفاده از سایز بزرگ در نوشته ها و متن ها است. معمولا افراد غیر حرفه ای فکر می کنند اگر سایز نوشته ها را بزرگ کنند جلب توجه می کند. شاید بزرگ کردن استاندارد سایز فونت در یک عنوان مهم و یا یک تیتر با اهمیت کار صحیحی باشد، اما اینکه ما این کار را مرتب در نقاط مختلف سایت تکرار کنیم، عملا آلودگی بصری ایجاد کرده ایم. مورد دیگر که باید مراقب باشید استفاده از فونت است. معمولا در یک وب سایت استاندارد از دو یا نهایتا سه فونت استفاده می شود، یک فونت برای متن های معمولی یا پاراگراف ها و یک فونت هم برای عناوین و نهایتا فونتی دیگر برای منوها یا عناوین باکس ها یا جعبه ها. همین کفایت می کند

 

2- قطعات دیداری و شنیداری را خیلی زیاد پخش نکنید.

هر قطعه ی دیداری و شنیداری را شامل می شود. از یک طرف تصاویر متحرک در صفحه ی اصلی سایتتان وجود دارد و از طرف دیگر هر نوع عکس، از عکس کاربران گرفته تا عکس هایی از طبیعت و یا چیزهای دیگر، که اولین عکس یک بهره گیری بی فایده از فنآوری جدید است و دومین عکس ها، گمراه شدن از مسیر فعالیت های حرفه ای است. هم چنین، اگر موسیقی پر سر و صدا را در سایت بگذارید که بارگذاری آن ها زمان زیادی می برد، بازدیدکنندگان سایت شما را فراری می دهد. لازم به ذکر است که بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند پخش خودکار و بدون اجازه صدا یا ویدئو در سایت نیز باعث آزار بازدیدکنندگان سایت می شود

ادامه مطلب
11
فروردين
16

وب 3 چیست؟

web3

وب ۱ بسیار محدود و ساده‌ بود و تنها تعدادی نسبتاً اندک از مؤسّسات گوناگون، دانشگاه‌ها، مراکز تبلیغاتی و غیره به ایجاد مطلب و محتوا بر روی آن مبادرت می‌نمودند. این در حالی بود که کاربران در وب ۱ تنها امکان دسترسی به اطّلاعات موجود و استفاده از آن‌ها را داشتند و نه توان ایجاد و یا تغییر آن را . اما در وب ۲ کاربران قادرند خود به ایجاد و خلق محتوا اقدام نمایند، آن را ساماندهی و تنظیم کنند، دیگران را در اطّلاعات و داشته‌های خود شریک و سهیم سازند و یا به انتقاد و تغییر آن بپردازند.

ما در این مقاله سعی می کنیم به توضیحاتی درباره ی وب 3 بپردازیم و برای شما توضیح دهیم که کلا وب 3 چیست و به چه دردی می خورد؟
وب 3 شکل جدیدی از وب است که امروز می بینیم که می تواند جانشینی برای وب 2 باشد . ساختن شکل کنونی وب با علاقمندی بیشتر و کاربرد راحت تر برای کاربران، نقش اصلی وب 3 است. بسیاری از متخصصان معتقدند که وب 3 تنها یک حقه ی بازاریابی برای جذب کردن خریداران در آینده است. وب 3 مجموعه ای از استانداردها است که وب را روی یک پایگاه داده ی بزرگ می گرداند. حالا سوالی که در این بحث وجود دارد این است که آیا وب 3 می توانست یک جایگزین خوب برای وب 2 باشد؟

وب 3 یعنی Semantic Web این عبارت را Tim Berners- Lee یعنی همان کسی که سنگ بنای وب را گذاشت مطرح کرده. Semantic Web جایی است که ماشین‌ها صفحات وب را همانگونه که ما می‌خوانیم می‌خوانند و موتورهای جستجو می‌توانند بهتر درون وب کاوش کرده و نتایج دقیق‌تری ارائه کنند.

هوش مصنوعی

هوش مصنوعی یکی از ویژگی های وب 3 می باشد. بارها دیده شده که نتایجی که در جستجو ها به دست آمده نتوانسته کافی باشد و احتیاجات کاربران را برطرف نکرده است . می دانیم که در یک جستجو ، برای کاربران کیفیت طبقه بندی نتایج می تواند مفید باشد پس باید تغییراتی در نگاه به کیفیت اطلاعات ارائه شده به کاربر ، داده شود. یکی از ویژگی های وب 3 می تواند نیاز به پیاده سازی هوش مصنوعی در ساختن موتورهای جستجو باشد.

آیا وب 3 وب معنایی است ؟

وب معنایی نوعی از وب است که گروهی از اطلاعات در یک وضعیت است که هم کامپیوتر و هم افراد بتوانند آن را درک کنند. وب 3 ترکیبی از هوش مصنوعی و وب معنایی است. وقتی هوش مصنوعی گسترش پیدا کند در طبقه ای از زمان ، وب 3 و وب معنایی هم توسعه پیدا می کند.

ادامه مطلب
16

آموزش تضمینی کامپیوتر

واقعا فکر می کنید کامپیوتر را فقط در کلاس های آموزشی گران قیمت و یا با کمک استاد خصوصی می توان یادگرفت؟ کاربران وب سایت آموزش کامپیوتر نظر دیگری دارند! ما به شما تضمین می دهیم کامپیوتر برخلاف تصور شما بسیار ساده، شیرین و جذاب است و در هر سنی می توانید مهارت کار کردن با کامپیوتر را آموزش ببینید

عضو سایت نیستی؟ در کمتر از یک دقیقه عضو شو!

ورود به سایت