درس اول: ( رایگان )
- نصب برنامه مایا
درس دوم:
- فضای کار نرم افزار مایا
- منوی اصلی (Main Menu)
- نوار وضعیت (Status Line)
- Shelves
- Tool Box
آموزش مایا برای افراد مبتدی
درس اول: ( رایگان )
- نصب برنامه مایا
درس دوم:
- فضای کار نرم افزار مایا
- منوی اصلی (Main Menu)
- نوار وضعیت (Status Line)
- Shelves
- Tool Box
در این درس با روش ساختن project که اولین قدم برای شروع کار در نرم افطار مایا است آشنا خواهید شد.
درس پنجم :
برای اینکه شروع به کار کنید باید اول یک Project بسازید. پس از اجرای نرم افزار به مسیر زیر بروید:
Windows Setting/Preferences Preferences
در پنجرهٔ باز شده، به منوی Edit بروید و برای اینکه همه چیز به حالت پیش فرض باز گردد، گزینهٔ Restore Default Settings را انتخاب کنید.
در این درس ها پنل ها و منوی آن، chanel box، time slider، و چندین توانایی کاربردی دیگر نرم افزار مابا آشنا مب شوید.
درس سوم :
Panels
پنلها همان نماهای دیدی هستند که پروژه در آن اجرا میشود. نام پنل در پایین و وسط هر صفحه نوشته میشود. نمای دید پنلها چهار جهت دارد: Perspective، Top، Front، Side.
نمای persp کاملا از قوانین دید انسان پیروی میکند؛ اما سه نمای دیگر زاویه دید علمی دارند.
در این درس با برخی امکانات نرم افزار مایا آشنا خواهید شد که به شما امکان ترسیم اشکال و تغییر در آنها را می دهد.
درس چهارم :
حالا که با محیط کاری مایا آشنا شدید، مختصرا شما رو با کاربردهای مختلف مایا آشنا خواهیم کرد. سفارشی کردن نرم افزار رو هم وقتی تا حدی مهارت پیدا کردید توضیح خواهیم داد.برای اینکه دیدی کلی پیدا کنیم، یک تمرین ساده را با هم انجام میدهیم. در نرم افزار مایا، اشیا با ساختارهای مختلفی ساخته میشوند و هر کدام ویژگیهای خاص خود را دارند.
Volume / Subdivs / Polygon / NURBS
بهترین مورد برای شروع کار با مایا Polygons است. تفاوت Polygons با Sondive و NURBS در زاویه دار بودن اشکال است. Polygons، اشکال زاویه داری بوجود میآورد در صورتی که دو تای دیگر اشکال نرم و با انحنایی میسازند. سربرگ Polygons را از نوار Shelves انتخاب میکنیم. در ابتدای سمت چپ Shelves احجام مختلفی دیده میشوند. روی علامت کره کلیک کنید و با کلیک کردن روی صفحه و درگ کردن، یک کره بسازید. روی کرهای که ساختهاید راست کلیک کنید و نگه دارید. عباراتی که پدیدار شدهاند نام اجزای تشکیل دهندهٔ کره هستند.
نرم اافزار مایا نیز مانند دیگر نرم افزارها دارای تنظیمات و کاربری خاص خود می باشد. در این درس با main menu و نوار وضعیت آشنا می شوید.
درس دوم:
نرم افزار مایا دارای یکی از بهترین Interface ها می باشد و تمام دستورها به راحتی و ظرف چند ثانیه در دسترس شما قرار می گیرند. فضای کار نرم افزار مایا منوهای زیر را شامل میشود:
Main Menu/ Status Line/ Shelves/ Tool Box/ Panels/ Panel Menu/ Channel Box/ Time Slider/ Range Slider/ Command Line/ Help Line
به دلیل پیچیده بودن مراحل نصب نرم افزار مایا درس اول را به این موضوع اختصاص دادهایم. ابتدا برنامه را درون درایو مورد نظر نصب کنید.
واقعا فکر می کنید کامپیوتر را فقط در کلاس های آموزشی گران قیمت و یا با کمک استاد خصوصی می توان یادگرفت؟ کاربران وب سایت آموزش کامپیوتر نظر دیگری دارند! ما به شما تضمین می دهیم کامپیوتر برخلاف تصور شما بسیار ساده، شیرین و جذاب است و در هر سنی می توانید مهارت کار کردن با کامپیوتر را آموزش ببینید