By پشتیبان on پنج شنبه, 15 بهمن 1394
Category: آموزش پاورپوینت

طراحی در PowerPoint

ما تا کنون سعی نمودیم تا شما را با مبانی اولیه کار با نرم افزار پاورپوینت و نحوه اینکه چگونه یک فایل ارائه را بصورت ابتدایی ایجاد نمایید آشنا کنیم. اکنون زمان آن فرا رسیده است که شما بتوانید برای کار خود یک قالب را طراحی نموده و در آن قالب کار خود را انجام دهید تا از هم ریختگی که باعث دلزدگی مخاطبانتان میشود جلوگیری نمایید.

یکی از الزامات ایجاد فایل ارائه که مبتدیان بیشتر میبایست به آن توجه داشته باشند آن است؛ هرگز و هرگز از چندین قالببندی برای متنها و اسالیدهای خود استفاده نکنند و همچنین در مورد انیمیشن و حالتهای عبور که در آینده با آنها آشنا میشوید؛ تنها در صورتی از موارد متنوع استفاده کنید که واقعا حجم کار شما باال و بسیار پرمحتوا باشد زیرا زمانی که اطالعات شما در یک روند باشند تنوع طراحی شما تمرکز مخاطب را از بین برده و آن را از توجه کردن به مفاهیم شما دور میدارد. اما زمانی که هرکدام از اسالیدهای شما بتواند مطلب جدید و متغیری را برساند پس نیاز دارد تا طراحی تازهای را نیز با خود داشته باشد. بطور کلی منظور ما آن است که شما با توجه به مخاطب و مطالبتان سعی کنید در انتخاب قالب و دیگر موارد ذکر شده از تکرار و یکنواختی پرهیز و همچنین آن طرف داستان از تنوع بسیار شدید که باعث از بین رفتن تمرکز مخاطبانتان شود دوری نمایید.

اکنون قرار است تا ما در این مبحث آموزشی به سربرگ Design بپردازیم و شما را با مباحثی از قبیل چگونگی اعمال تم، ذخیره یک تم، چگونگی فراخوانی یک تم ذخیره شده و نحوه تغییر در تمها آشنا کنیم.

{rsmembership category="1"}

قبل از شروع در اینجا الزم دانستیم شما را با دو مفهوم آشنا نماییم تا در هنگام کار با برنامه دچار اشتباه نشوید. نخست آن است که Theme قالب کار شما را در میانه راه نیز میتواند اعمال نماید ولی برای انتخاب یک Template میبایست در شروع کار باشید و هر موقع که آن را انتخاب نمایید برنامه یک سند جداگانه را برای شما ایجاد مینماید؛ پس بخاطر داشته باشید که اگر در ابتدای کار Template هستید را انتخاب و اگر در میانهTheme، را انتخاب کنید. در مورد نحوه تغییرات در خصوص این دو با ما همراه باشید.

نخستین قسمتی که از سربرگ Design  به آن میپردازیم Themesمیباشد که به شما امکان اعمال قالب بر روی اسالید را میدهد برای این کار ابتدا در نمای مرجع (در نمای  Normal نیز میتوانید) اسلاید مورد نظر را انتخاب و سپس در این قسمت تم مورد نظر را انتخاب نمایید همچنین شما میتوانید با راست کلیک بر روی هر قالب و انتخاب گزینه Apply To All Slidesآن را به تمامی اسالیدها اعمال و با انتخاب گزینه Apply To selected Slides  قالب را فقط برای اسالید جاری اعمال نمایید. از آنجایی که طراحی اسالیدها در نمای مرجع صورت پذیرفته است پس شما میتوانید در این نما هرگونه تغییراتی که مدنظرتان میباشد را انجام دهید و قالب را دگرگون نمایید.

زمانی که شما قالب خود را طراحی نمودید و به آنچه که مورد نظر شما بود دست یافتید میتوانید آن را ذخیره نمایید که با باز کردن زبانه قسمت Theme میبایست گزینه Save Current Theme را انتخاب و قالب را در محل مورد نظر ذخیره نمایید. هرگاه هم که خواستید تا یک قالب ذخیره شده را فراخوانی نمایید تنها کافی است تا در همین قسمت گزینه Browse For Theme را انتخاب و سپس فایل آن را معرفی نمایید.

دومین قسمت این سربرگ که مورد بررسی قرار خواهد گرفت Variants  میباشد. شما در این بخش Color میتوانید تنظیمات رنگبندی، قلم، افکتها و پسزمینه اسالیدها را انجام دهید. اولین گزینه این بخش میباشد که شما میتوانید یکی از رنگبندیها را برای قالب کلی کارتان انتخاب نمایید و در صورتی که بخواهید رنگبندی اختصاصی خود را داشته باشید،تنها کافی است تا از زیرمنوی این ابزار گزینه Customize Color را انتخاب نموده و سپس در کادر باز شده رنگها را انتخاب و در پایان با تعیین نامی برای آن، رنگبندی اختصاصی خود را ذخیره نمایید.

گزینه بعدی Fontsمیباشد که قلمهای کار شما را تعیین مینماید که شما میتوانید به راحتی در این قسمت نیز اعمال تنظیمات نمایید. با انتخاب گزینهCustomize Fonts در اینجا شما میتوانید قلم جدیدی را برای قالبها ایجاد نمایید. در کادر باز شده این گزینه توجه داشته باشید که قسمت Latin Text مربوط به متون التین مانند متن انگلیسی کار شما و قسمت Complex Script مربوط به دیگر متون مانند زبان شیرین فارسی میباشد و همچنین در هر قسمت  Heading Font مربوط به قلم متن عنوان و Body Font  مربوط به قلم متن بدنه میشود.

گزینه بعد Effects جلوه های لابه های کار شما را معین مینماید و بیشتر بر روی قالب فایل شما تاثیر دارد. بدلیل کارایی کم این گزینه ما از توضیح بیشتر صرفنظر نموده ایم.

آخرین گزینه این قسمت که شما میتوانید آن را از قسمت Customize نیز انتخاب نماییدFormat Background میباشد. البته راه دیگری نیز هست که آن راست کلیک بر روی اسلاید و انتخاب گزینه Format Backgroundمیباشد. در مورد نحوه کار با این ابزار ما بصورت اختصاصی در بخش پس زمینه اسلایدها به آن پرداختیم.

{else}

برای دسترسی به ادامه مطلب می بایستی در وب سایت اشتراک داشته باشید

خرید اشتراک

{/rsmembership}

Leave Comments